torsdag 2 oktober 2008

Hemma igen

Efter fem dagar i England kändes det underbart att snusa barnen i nacken sent igår kväll. Elsan och storebror har haft en mysig helg med mormor och morfar, mamma och pappa en välbehövlig vuxenhelg i London och mamman tre arbetsdagar i trakterna runt Nottingham.

Under tiden jag var borta har pappan inhandlat ett begagnat löpband. Efter att ha läst följande forskningsrapport kändes det som en bra investering för Elsa. Hon fattade läget direkt, knatar på som bara den. Vårt vardagsrum ser just nu ut som ett gym. Röd matta, spegel på väggen också löpbandet. Kanske till och med att jag kan ta mig en löprunda i vardagsrummet någon kväll.

Oktober är Down Syndrome Awareness Month. Get it Down: 31 for 21. Jag hoppas kunna anta utmaningen från Unringing the Bell att blogga varje dag, om Elsa och om Downs syndrom.

2 kommentarer:

Ulla sa...

Vad härligt att ni har fått ha en vuxenhelg i London. Det är säkert en bra investering med löpbandet. Det borde vi ha haft till L när hon var mindre. Då kanske hon skulle ha tyckt att det är roligare att gå än vad hon gör.

Lilla L sa...

Mycket intressant - berätta gärna mer om hur det går.

Kram Helena