torsdag 15 maj 2008

Fantastiska ungar

Idag var det träff med Down barnen på hab. Sång, lek och fika. Jag stack från jobbet ett par timmar för att vara med. Känns värdefullt. Denna gång var en tjej på 6 år inbjuden till småttinggruppen. Det är roligt att träffa äldre barn. Det vimlar ju inte av Down barn bland dem vi träffar annars. Hon pratade så bra och verkade så harmonisk och mysig. Åhh, vad det känns skönt att se hur bra det blir. Hur fina barnen är.

3 kommentarer:

Ulla sa...

Vad kul att ni är en grupp som kan träffas ibland. Det saknade jag när Linnea var liten.Jag tyckte också att det var så härligt att träffa lite äldre barn med DS, tyvärr var det inte så ofta det hände.

Carrroline sa...

hej! vad kul att hitta dig och din familj som jag faktiskt har hört talas om :). jag heter caroline och har gått samma teckenkurs som din bror marcus och hans tjej i stockholm. de pratade så varmt om er och elsa! jag har själv en son med ds på nio månader och vad jag förstod det som så ska vi på samma teckenläger i leksand i sommar!! kul! fin blogg du har! ni är välkomna in på min blogg där vi och calle berättar lite om vår vardag! //caroline glantz
http://vardagspussel.blogspot.com

f&i sa...

Hej
Jag såg omslaget idag. Otroligt fint. Utan att ens känna Elsa så blir man ju stolt som en jag vet inte vad.
Roligt av "Vi föräldrar" att satsa på ett så fint omslag.
Var stolta och glada.
Här i Malmö har vi en liknande träff varje onsdag med bad och sång. Det kallas för guldfiskrana och vi är där varje onsdag. Otroligt härligt.
/ Lasse i Skåne (pappa till Irma 2,5 år som har DS och Freja 6,5 som inte har det)