fredag 30 maj 2008

Ett år med vår älskade groda!

Idag är det ett år sedan du landade hos oss Elsa. Ett år som varit fullt av stormande känslor. Känslor av olika slag. Ledsamma, oroliga visst, men framförallt glada känslor. För du är verkligen världens bästa tjej Elsa. Du rör om i vår värld och du har fått oss att byta fokus och mål.
Det är inte lite åstadkommet av en 1-åring.
Idag är det din dag, full av tårta och presenter. Du började den som vanligt, leende i sängen, kroppen spritter och hela du säger -Ta upp mig, ta upp mig!
De allra största och varmaste grattis pussar och kramar ger vi dig, vår älskade Elsa.

4 kommentarer:

Carrroline sa...

MÅNGA GRATTISKRAMAR TILL ELSA!!! Hoppas ni får en underbar dag, vädret kan ju inte vara bättre inför ett födelsedagskalas!! kramar från stockholm

Ulla sa...

Ett stort GRATTIS till Elsa idag. Det är något speciellt med 1-årsdagen, man har gått igenom så mycket under det första året, som man aldrig någonsin varit med om tidigare. Både bra och dåliga saker kanske, men man har tagit sig igenom iaf. Ha en superbra helg! Kram Ulla

Imsavimsa sa...

Stort grattis till Elsa på din första födelsedag!!!

Och Elsas mamma, bli inte förvånad om du känner dig ledsen och glad på samma gång. Så var det för mig iaf när sonen fyllde 1. Man kastades tillbaka ett år i tiden till när man fick beskedet och allt var kaos i kropp och själ.

Kram!

Masarinmamman sa...

Hurra för Elsa! Vilken resa ni är med om med denna ljuvliga lilla tjej. Längtar att få träffa er!

Kramar och hurrarop en masse!