tisdag 3 februari 2009

Så var det dags igen...

I natt var det dags igen. Pappans tur att köra till Karlstad och besöka akuten med storebror. Återigen 40,6 graders feber och svårigheter att andas. Sjukhusupplysningen tyckte vi skulle åka eftersom andningen blev sämre och sämre. Vilken skit infektion. Efter tillsyn och en rad provtagningar kom de två tappra hem igen vid 5-snåret. Pappan hade sovit en stund i väntrummet medan storebror tittat på svart/vit amerikansk film från 50-talet. Rätt tråkig var utlåtandet. Familjen är lite mör idag. Mamman efter en natt fyllt av oro och grejande med en totalt igentäppt Elsa och storebror och pappan efter sin nattliga utflykt.

Idag är det dock lite bättre på sjukfronten (hoppas, hoppas det håller sig) även om tempen fortfarande står på över 39 grader. Men det finns lite mer gnista i storebror idag och han har faktiskt ätit en och annan tugga.


Det sprutar snor från Elsa ur både näsa och ögon men hon kämpar på i sitt vanliga tempo.
Tydligen får alla barn med Downs syndrom en egen läkare här i Värmland vilket känns skönt. Någon som lär känna barnet och familjen och som man kan vända sig till vid frågor. Även om vi inte träffat Elsas läkare ännu känns det bra att veta så här i värsta sjukdomstider.

3 kommentarer:

Masarinmamman sa...

Hoppas det snart vänder för storebror. Orosnätter!

Väldigt bra med egen läkare för Elsa, det underlättar så mycket.

Och när ni kommit ur sjukstugan kanske du är sugen på Masarinmammans utmaning

Carrroline sa...

Hoppas ni mår bättre och att det går åt rätt håll! Det är inte lätt och se de små kämpa emot både virus och bakterier :( Vi hoppas det vänder hemma också nu och ser med tillförsikt fram emot vardagen igen. :)

Kram till er alla!!

Ulla sa...

Dessa envisa förkylningar, hoppas att storebror mår bättre och att Elsas förkylning också ger sig snart. Bra med en egen läkare, det blir så mycket enklare då. Krya på er.