lördag 7 februari 2009

På åttonde dagen...

Åttonde dagen med ett barn med feber över 39 grader. Nu är äntligen storebror frisk men Elsa hänger fortfarande med huvudet. Hittills har vi varit på sjukhuset fyra gånger. Akuten två gånger med storebror, en uppföljningskontroll och idag med Elsa som naturligtvis på köpet fått en elak ögoninflammation. Med husläkare morfar i Val Thorans fick det bli ett besök på jourmottagningen för att få ut ögondroppar. Inflammationen tycks ha satt sig i mammans ena öga också som ser ut som ett riktigt bakfylleöga.
På måndag ska Elsa till barn för att få ut en Nebunette inhalator. Det blir femte besöket på en dryg vecka. Fast vem vet det är en söndag emellan och allt kan hända. Snart har vi klippkort på sjukhuset. Suck!

2 kommentarer:

Marika. sa...

Fy vad jobbigt ni haft/har! Så där var det för oss förra året. William var mer sjuk en frisk, vi åkte ut och in på sjukhuset!

Han har varit en del sjuk i år med men inte i närheten så mycket som förra året!

Krya på er!

Lilla L sa...

Stackars Elsa, hoppas hon piggnar på sig snart! Vi har haft tur så här långt med Lilla L. Det har aldrig blivit mer än lite snor i näsan och nån dags feber. Varje infektion motar hon bort på ett häpnandsväckande sätt...