onsdag 25 mars 2009

Vår dagistjejNågra kort från förskolan. Det är härligt att se att Elsa är som vilken dagisunge som helst, mössan på sned och ätande själv. Träningsstunderna med H går också bra även om fröken Elsa ibland trotsar och bara vill kasta saker omkring sig. Som vilken dagisunge som helst.

Alla familjer är så positiva till Elsas deltagande på dagis. Många frågar om tecken osv. Idag mötte jag en mamma jag tidigare inte träffat på parkeringen och hon berättade att familjen sjungit "Gubben i lådan" med tecken vid gårdagens middag. Men det var några tecken de inte kunde så hon undrade om jag hade tid att visa. Alldeles varm i hjärtat visade jag tecknen till "Gubben i lådan" på parkeringen en vanlig onsdag i mars. Allt för att en lite ovanlig tjej börjat på förskolan. Det berikar, som den kloka mamman sa.

3 kommentarer:

Ulla sa...

Vilka fina kort på er stora dagistjej. Vad härligt det låter och man blir så glad över att andra gärna vill lära sig tecken.

Lena sa...

Så fina foton och jag verkligen förstår hur glad du blev över att få visa tecken.

/Lena

Lindelou sa...

Jag berättade för Thomas om hur barnen tecknade automatiskt när vi grillade, vi och en annan familj från dagis:-) Jag har också ett barn som är annorlunda ,fast på ett annat vis. En av våra pojkar har autism. Känner igen mig i många av dina tankar! Om du mailar mig på vallkro@hotmail.com så kan du få lösenordet till min blogg om du vill. Mvh Linda i Medhamn (Wilmer och Melvins mamma)