måndag 11 augusti 2008

Guldkorn från sommaren 2008

  • Glädjen över att uppleva Elsa kommunicera mera och mera. Tecknen fullkomligt forsar ur henne och hennes glädje över att vi förstår och uppmuntrar är enorm. Underbart!
  • Storebrors stora stolthet över att klara av att kasta kastspö, nästan lika långt som mamma och pappa. Hans glädjetjut över att dra upp aborre efter aborre med sitt metspö.
  • Allt familjemys i soffan och sängen. Vet inte hur många gånger storebror varje dag ropat "mysa" och att vi sedan sekunden efter legat huller om buller och kramats allihop. Undrar om vi kramas för lite resten av året?
  • Dagarna ute i det allra yttersta havsbandet med bara solen, klipporna och ett nästan spegelblankt hav som grannar. Svenska Högarna, Fredlarna och Skarv måste vara bland de vackraste platserna på vår jord.
  • Känslan av att vara delaktigt i något fantastiskt när 17 barn med det lilla extra, deras syskon och föräldrar dansar tillsammans på familjediscot på Downföreningens läger. Elsa sittandes mitt på dansgolvet ivrigt vevande med armarna och glad så hon kiknar av skratt.

1 kommentar:

Lena sa...

Vilken härlig semester du måste ha haft.
Jag och tjejerna har också varit lediga i 6 veckor och vi har varit i Muskö nästan alla veckor och badat och myst (allt finns att läsa i min blogg).

http://www.babyfriends.nu/LinneaAgnes/
Här kan du se kort på tjejerna när de var på teckenläger i Leksand 2006 och 2005.
Finns i vänstersidan under 2006 Teckenläger Augusti och Teckenläger Aug 2005.

/Lena