söndag 20 april 2008

Tankar på en kvällspromenad

Imorgon fyller jag år. Att fylla år miste liksom sin charm efter 25 på något sätt. Men storebror ser fram mot dagen och kan knappt hålla sig -Mamma, vet du hur många paket du får? Vet du hur stora dom är?
Tankarna på dagens kvällspromenad gick till just 35. Hade Elsa kommit till nu hade vi automatiskt blivit erbjudna diverse olika tester. Där vi bor har landstinget ännu inte beslutat om Nupp/Kub-tester till alla gravida. Vågar inte riktigt tänka tanken om vad som skett om vi vetat innan. Jag tror och hoppas att vi blivit chockade, gråtit och sedan gått vidare med den vetskapen och en groda i magen. Men jag vet inte till 100 procent. Och det ger mig en klump i magen som inte riktigt vill försvinna.
Efter promenaden var jag bara tvungen att snusa den sovande Elsan i halsgropen. Och kärleken är så obeskrivligt stor att jag nästan blir rädd.

3 kommentarer:

Ulla sa...

Grattis på födelsedagen. Hoppas att du får en fin dag. Dom tankarna är du säkert inte ensam om att tänka och klumpen i magen finns även hos mig. Är inte alls säker på vilket val jag hade gjort. Jag var 34 år då, men tanken på några tester fanns inte som tur var.
Kram Ulla

Anna sa...

Grattis på födelsedagen!
Måste ju skriva och återgälda den fina hälsningen jag fick igår :-)
Ja, du har rätt, vi verkar ha mycket gemensamt...namnet, ålder och våra barn med det lilla x:tra.

Hoppas du har fått ha en bra födelsedag med mycket uppvaktning.
/ Kramar Anna

Gunnel sa...

Hej! Jag ramlade in på din blogg häromdagen och ville bara skriva och berätta att jag tycker du skriver hemskt fint! Så kärleksfullt och ärligt att man blir alldeles rörd. Grattis förresten! Såg ju att du fyller år! :)