måndag 28 april 2008

En vecka kvar till nytt liv

Om en vecka sitter jag nog här ganska så trött efter en dag på jobbet. Borta jobbet, inte hemma jobbet som varit mitt liv de senaste 11 månaderna. Det känns vemodigt och roligt samtidigt. Som om en del i mitt liv och i Elsas liv är slut. Men förändringar för ofta med sig något minst lika bra. Och för Elsa blir det definitivt så. Hon får en annan kompis att tillbringa hela dagarna med. Sin älskade pappa. För mig vet jag inte riktigt, får återkomma till det.
Denna vecka måste jag shoppa kläder. Efter att ha levt i jeans och långärmade HM t-shirts i ett år måste det nu ske en förändring. Inget negativt om varken jeans eller HM men när tröjorna har kräksfläckar som inte går bort ens med "lita på rosa undermedlet" och jeansen inte ens direkt efter tvätt har en sjysst passform då är det dags att göra något drastiskt. Men vad är modernt just nu? Skulle behöva en personal shopper.
Elsa och jag har varit hos våra idoler på specialisttandvården idag och gjort en avgjutning för en ny gomplatta. Den gamla har blivit för liten. Vi vill gärna fortsätta och eftersom det verkar som gaddarna inte har lust att titta ut ännu så kör vi på med en ny platta. Bad att få lite stimulerande knoppar på sidorna för att få tungan dit också. Hoppas att de grejar det.

Inga kommentarer: