söndag 27 april 2008

Covergirl

Elsa är covergirl. På onsdag kommer Vi Föräldrar ut med världens sötaste tjej på framsidan.


9 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Grodansmamma! Vilken jättesöt dotter du har! Jag har precis hittat hit till din blogg och blir glad och inspirerad av att läsa den. Jag väntar själv en downsessa om ca 3 veckor. Jag tror att vi mailade lite genom familjeliv i vintras? Jag kommer i alla fall fortsätta att följa dig och din familj. Kanske hörs vi igen framöver?

/Helena

Ulla sa...

Men vilket fint omslag, jag gissar på att ni har en blivande modell därhemma, jättesöt. /Ulla

Imsavimsa sa...

Nämen, var det eran lilla tjeja på omslaget? Hon är så söt!

Det var annars första gången som "Vi Föräldrar" kändes som en tidning där mycket relaterar till vårt liv efter lillebror föddes med ett syndrom.

Läste om både syskonstödjare och syskonkärlek till svårt sjuka barn, och som grädde på moset en liten flicka med DS på omslaget!

kram
Imsa

Masarinmamman sa...

Veckans darling! Underbar bild! Vi var på Tittut idag och alla var som så stolta över det fina omslaget och hur naturligt det kändes. Stora kramen!

Lena sa...

Men vilken ”söting”.
Den tidningen ska jag köpa och visa alla mina vänner och alla på jobbet.

/Lena

Lena sa...

Har varit i flera affärer idag och ingen tidning fanns.
Varför?
Lessen!

Christina sa...

Ahhhh sa fin hon r tjejen!

Kan inte du scanna in o maila mej alt faxa mej en kopia??? Säljs daligt med Svenska Allt för Föräldrar i denna delen av Österrike..

Tova sa...

Åh så söt Elsa är! :)
kommer ihåg när det där numret av Vi Föräldrar fans i handeln, att jag reagerade ocht tänkte "åhh vilket sött omslag" fast jag då inte alls brukade kolla åt såna tidningar.
(Nu är jag gravid och desto mer besatt av dem ;))

disa sa...

花鄉,愛情海,百威,為楓精典,比佛利,新阿里山,儷京,御花園,風華,溫莎堡,晴海冷泉,紐芬堡,歐悅,名湖水岸,歐悅,萬里仙境,北極星,皇居,禾楓.湯泉,香緹,湯野,水漾,金色河畔,戀愛,新阿里山,皇家花園,山櫻花,名家,風華,美麗殿,艾蔓,薇星,皇城,泰皇,風雅頌,欣歡,名爵,竹田驛站,薇星,風雅頌,愛摩兒,墾丁,雅柏,天母,威斯堡,嘉賓閣,伊都,衣蝶旅店,樹林月圓,萬里仙境,北極星,華都飯店,馥嘉商務,唐城,雙橡園,百老匯,紫園,夏卡爾,竹林雅緻,好來屋,馬德里,湖山度假,蔚藍海岸,約客頂級,儷灣,真善美,歐香,愛莉園,人客