lördag 14 juni 2008

Elsa har hittat sig själv

Vi hade tänkt att tecknet för Elsa skulle vara tecknet för bokstaven E. En knuten hand med tummen inuti. Det har vi använt nu snart ett år. Men det visade sig att Elsa tyckte annorlunda. Hon har den senaste tiden tydligt och klart visat oss att hon har ett helt annat tecken för Elsa. Nämligen att peka med vänster pekfinger i sin egna öppna högerhand. Visst är det häftigt!

2 kommentarer:

Sara sa...

Japp, jättehäftigt!!!
Vi pratar mycket om det, tecken för barnen. Tror att vi kommit fram till bra tecken och det har känts stort, aom att få ge dem ytterligare ett namn. Men nu återstår alltså att se om de själva väljer egna :-D Lukas får tecknet för indian för sin söta frisyrs skull och storebror får halva tecknet för traktor (traktor med en hand).
Satt förresten förut och spanade på Elsa på framsidan av Vi föräldrar. Sötsöt. Det finns inget inne i tidningen som hon/ni är med på eller? Har letat men inte hittat.
Kram

Masarinmamman sa...

Oh dear! Vilken tjej! Och jag inser genast hur grymt enkelspåriga vi är. Vi har ju kört "V" för Masarin. Och helt ignorerat att han viftar som en galning med händerna. Kanske dags att göra som er - spana in vad Masarin själv väljer för något tecken...

ps. Bombadill har ledsnat på att vara "Troll". Han vill också vara "V". Jag har föreslagit att han ska få sin första bokstav men det nappar han inte på...