söndag 22 juni 2008

Det mest oväntade

Farmor ringde idag och berättade att Elsa fått en syssling. För en vecka sedan föddes J. Med Downs syndrom. Känns som sannolikheten för det egentligen inte finns. En barn till med en charmkromosom i släkten. Pappan ringde och pratade med sin faster och J:s mamma och pappa hade börjat landa. Stödet på BB hade varit fantastiskt. Bra. Vår telefon är på, dygnet runt. Det är bara att ringa. Kvällen blandas med glädjen över ett barn, en syssling, och alla de känslor som vi känner med familjen. Allt blir inte som man tänkt sig.

4 kommentarer:

Masarinmamman sa...

Så otroligt. Och jag minns både vår egen känslostorm och rycks med i deras. Och er.

Vilket stöd ni kommer att bli för dem. Och Elsa själv! Hon kommer visa vägen. Stor kram till er allihop.

Imsavimsa sa...

Säger det samma: Vilket stöd dom kommer att ha i er och Elsa. Och tänk så fint för Elsa att ha en liten masarinsyssling!

Hoppas att dom finner glädjen trots sorgen över det "friska" barn som inte kom, utan kan glädjas åt det lilla speciella barnet dom fått.

Lena sa...

Grattis till sysslingen och vilket härligt och bra stöd lilla bebisen och deras föräldrar kommer få och förebilder också så klart.
Hoppas den lilla mår bra.
Värden är allt bra liten ibland.

Ulla sa...

Nej det blir inte alltid som man tänkt sig. Men vi som varit med ett tag, vet iaf att det blir bra till slut. Kan bara hålla med de andra om att ni kommer att bli ett bra stöd och Elsa en kanonbra förebild.