fredag 12 december 2008

Kycklingar och nytt dagis

Barnen och pappan var och hälsade på kommande dagis idag. På samlingen hade alla barnen fått en julklapp eftersom de i våras kläckt kycklingar och fött upp dem för att sedan sälja dem till föräldrarna. Förtjänsten gick till en ny leksak till dagis. Det verkar vara ett bra dagis!
Trots att personalen endast gått en teckenkurs en så länge försäkte de teckna med Elsa. Mitt i allt bråkande med kommunen om resurspengar (vi tycker inte att Elsa får tillräckligt med resurstid) känns det bra. Personalen och vi står på samma sida och har samma mål och vi kommer inte att ge oss.

5 kommentarer:

Sören Olsson sa...

Vad spännande!
Och skönt med ett dagis som bryr sig.
Det är viktigt att det blir bra från början.
Helt klart.

Må så gott och trevlig lucia!

Masarinmamman sa...

Skönt med bra dagisvibbar! Kom på att vi inte har en aning om hur mycket resurstid Masarin har. Hur har ni fått reda på det? Har liksom bara utgått från att det är all tid som han är där...

Anonym sa...

Hej.Har en pojke på 6 månader som har Ds och blev hjärtopererad akut när han var 8 veckor Tittar in lite på er fina sida. Gå gärna in och titta på våran blogg. Sköt om er. wwww.maximozolsson.blogg.se Kram Chatrine

Marika. sa...

Hejsan! Blir lite nyfiken när jag läser att du inte är nöjd med era resurs timmar, Vi har inga resurstimmar alls! Tydligen beror det helt på vart man bor i detta avlånga land! Hur mycket timmar har ni föresten? Lycka till med skurandet och blåsorna i händerna! (läste dagens) Ha en bra dag! Marika, mamma till ds kille!

ylvisen sa...

Det är bra stå på er och kämpa för lilla tjejen! Verkar vara ett bra dagis!

Kram