onsdag 22 april 2009

Marsmallows

Sedan vi överklagade kommunens beslut om resurstiden för Elsa har vi ännu inte fått något nytt besked. Förskolan och vi var lovade ett svar förra veckan men ännu ingenting. Nu är kommunpolitikerna inkopplade och vi har återigen blivit lovade ett svar senast fredag. Hur kan man som anställd få handla på detta sätt? Och det är tydligen inte första gången. Blir vi inte nöjda nu är nästa steg länsrätten men vi hoppas slippa det. Jag har också pratat med en journalist på lokaltidnigarna som står beredd att göra ett reportage. Tänk vad kraft detta tar från oss och från förkolan. Och i slutändan går det ut över Elsa och övriga barn på dagis. Trist.

När barnen kom hem idag luktade de som en enda stor lägereld. De har varit i skogen under dagen och grillat hamburgare och marsmallows. Elsas hår var som en stor marsmallowklump. De verkade nöjda båda två och Elsa tecknade glatt hamburgare.

Mamman har varit hos barnmorskan och ska man tro på allt skrock om hjärtljud så ligger en liten kille i magen. En stor trea som fortfarande är rörlig. SF-måttet låg nu utanför/ovanför den streckade linjen så jag är glad att uttagsdatum är lite tidigare än beräknad förlossningstidpunkt.

Inga kommentarer: