måndag 10 augusti 2009

Vardag

Vardag igen.

Barnens första dag på förskolan gick bra. Elsa fick en sekund av "vilja följa med pappa istället" i morse men då tog storebror henne resolut i handen och sa -Kom så går vi och äter frukost nu. Och allt var frid och fröjd. Hur det går nästa vecka när storebror istället åker till skolan får vi se. Alla barnen var så uppriktigt glada för Elsas skull. Hon går, utropade många i morse.

Vardag för mamma innbär lite mer tid för lillasyster som annars ofta bara hänger med. Hon börjar bli så mysig och go efter några månader med en stundoms ganska kinkig bebbe. Ikväll hann också storebror och jag med att plocka ca 3 liter kantareller. Det var liksom bara att knalla ut i skogen i ca 20 minuter. Mer stog man inte heller ut med på grund av alla elaka myggor. Storebror var ganska nöjd men lite besviken på att Karl-Johan svamparna lyste med sin frånvaro. I hans värld har storleken definitivt betydelse.

1 kommentar:

Ulla sa...

Nog är det bra när vardagen infinner sig igen. Även om det tar ett tag att komma in i alla rutiner igen. Vad roligt att barnen var så glada över att Elsa går, härligt. Vad avundsjuk jag blir över ert svamplockande, så mycket på så kort tid.